Ilmoitus: Suuri määrä pyyntöjä (klikkaa/täppää tästä lisätietoja)

Käteispelilippujen käyttäminen

Pelilippu on erikoislippu, jota käytetään avaamaan bonus välittömästi. Pelilippuja ei voi käyttää turnauksiin rekisteröitymiseen.

Kun sinulla on pelilippu, näytöllesi ilmestyy ponnahdusikkuna. Käytä se joko klikkaamalla Pelaa nyt suoraan ponnahdusikkunassa tai noudattamalla näitä ohjeita:

Työpöytäohjelmisto
  1. Avaa Oma Stars-tili pääaulavalikosta.
  2. Klikkaa Palkintopelit-widgettiä.
  3. Valitse Pelilippusi.

Noudatettavat ohjeet pelilipun käyttämiseksi tietokoneella

Mobiilisovellus
  1. iOS: Valitse Oma Stars-tili kotinäkymän alaosasta.
    Android: Avaa laajennettava valikko näkymän vasemmalta puolelta ja valitse Oma Stars-tili.
  2. Avaa Palkintopelit-widgetti.
  3. Valitse Pelilippusi.

Noudatettavat ohjeet pelilipun käyttämiseksi mobiililla

Web-sovellus
  1. Valitse Tili ja avaa Oma Stars-tili valikosta.
  2. Avaa Palkintopelit-widgetti.
  3. Valitse Pelilippusi.

Noudatettavat ohjeet pelilipun käyttämiseksi sivustolla

Etsi sen jälkeen pelilippu, jonka haluat käyttää (jos sinulla on useampi kuin yksi), ja klikkaa +-symbolia laajentaaksesi välilehden. Valitse sitten PELAA NYT! aktivoidaksesi lipun ja saadaksesi palkintosi.

Tietyissä sovelluksissa tai laitteissa pelilippujasi ei välttämättä ole mahdollista käyttää. Jos kohtaat tämän ongelman, ota meihin yhteyttä Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Löydät linkin siihen seuraavasti:

Sivusto ja työpöytäohjelmisto
  1. Apua
  2. Ota yhteyttä
Mobiilisovellus

Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS) ja sen jälkeen:

1. Asetukset ja työkalut
  2. Asiakaspalvelu
  3. Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Jos käytät PokerStars Next Gen -sovellustamme, täppää painiketta Tili avataksesi tilipaneelin ja valitse sen jälkeen Apua ja Ota yhteyttä asiakaspalveluun.