Leikkirahamerkkien osto-ohjeet

Freemium on leikkirahatuotteemme, jossa voit ostaa leikkirahamerkkejä työpöytäohjelmistomme ja mobiilisovellusten kautta.

Voit ostaa leikkirahaa useilla eri maksumenetelmillä. Leikkirahavaroilla ei ole rahallista arvoa.

Osta leikkirahamerkkejä seuraamalla alla olevia ohjeita.

Työpöytälaitteet:

1. Kirjaudu Stars-tilillesi.
  2. Useimmilla lisensseillä on kaksi tapaa avata leikkirahakassa:
    • Mene oikean rahan Kassalle, varmista, että välilehti Yhteenveto on valittuna ja klikkaa leikkirahamerkkien osiossa Osta.
    • Tai avaa valikko Työkalut ja valitse Siirrot ja vaihdot  > Osta leikkirahamerkkejä.
  3. Valitse haluamasi Leikkirahamerkkipaketti.
  4. Valitse haluamasi maksumenetelmä ja syötä maksutiedot.
  5. Viimeistele ostos klikkaamalla Lähetä.

Mobiililaitteet:

1. Kirjaudu Stars-tilillesi.
  2. Varmista, että leikkiraha on valittuna kotinäkymän aulassa, ja täppää Osta merkkejä -painiketta kyseissä näytössä.
  3. Valitse haluamasi Leikkirahamerkkipaketti.
  4. Valitse haluamasi maksumenetelmä ja syötä maksutiedot.
  5. Viimeistele ostos täppäämällä Lähetä.

Kun maksu on vahvistettu, saat ponnahdusviestin, jossa ilmoitetaan tapahtuman tilanne. Kun pelimerkit on lisätty, saat lisäksi vahvistuksen sähköpostitse.