Palomuurin asetukset, jotta ohjelmistollamme on oikeus olla yhteydessä palvelimeen.

Oikeat palomuurin asetukset ovat tärkeitä, jotta ohjelmistomme saa oikeuden olla yhteydessä palvelimeen.

Palomuurin ohjauspaneelissa on luettelo ohjelmista ja jokaisen ohjelmatiedoston oikeuksista. Nämä oikeudet asetetaan oletuksena, kun ajat ohjelmaamme ensimmäistä kertaa palomuurin kautta. Se kysyy ohjeita, ja jos painat suoraan OK ja hyväksyt suositukset, ohjelma estetään.

Korjaa tämä hakemalla ohjelmien luettelo ja aseta oikeudet valitsemalla Salli kaikki tai sitä vastaava rajoittamaton pääsy. Tapahtuma on kaikissa suurin piirtein sama, mutta asetusten sijainti vaihtelee jokaisessa palomuurissa:

1. Avaa palomuurin ohjauspaneeli (normaalisti voit tuplaklikata palomuurin ikonia Windows-järjestelmän kellon vieressä tai hakea sen Aloita-valikosta).
  2. Klikkaa välilehteä Ohjelmat (tai hae ohjelmalista muulla tavalla).
  3. Näet seuraavat kohdat ohjelmalistassa:

PokerStars

Tiedot
  • PokerStars.exe
  • PokerStarsUpdate.exe
  • PokerStarsCommunicate.exe
  • PokerstarsBr.exe
  • PokerStarsComp.exe (vain .FI)
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Full Tilt:

Tiedot
  • FullTilt.exe
  • FullTiltUpdate.exe
  • FullTiltOnlineUpdate.exe
  • FullTiltCommunicate.exe
  • FullTiltBr.exe
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Näiden jokaisen Estä kaikki -tilan muuttaminen Salli kaikki -tilaksi (tai vähiten rajoittavaan tilaan) pitäisi antaa sinulle luvan päästä sivustolle. Tämän vaiheen ohjeet vaihtelevat. Saat lisäapua ottamalla yhteyttä palomuuriohjelmistosi myyjään.