Kampanjoiden, haasteiden, talletustarjousten hakeminen

Kampanjat

Katso nettisivuston osiosta Kampanjat tietoa kaikista käynnissä olevista tarjouksistamme sekä niiden ehdoista ja edellytyksistä.

Löydät nämä tiedot myös ohjelmistomme työpöytäversion peliaulasta.

Haasteet

Löydät tietoa haastetarjouksista avaamalla tililläsi olevan osion Haasteet tai Tehtävät.

Jos käytät mobiilisovellusta, valitse Lisää (iOS) tai avaa laajennettava valikko (Android) nähdäksesi haasteesi.

Talletusvaihtoehdot

Talletustarjoustemme tiedot näytetään ainoastaan ohjelmistomme työpöytäversiossa. Avaa: Oma StarsBonuksetVapautettavat bonukset

Muista pitää silmällä peliaulan alaosassa olevia uutisbannereita ja mobiililaitteesi push-ilmoituksia saadaksesi tietoa päivityksistä ja tarjouksista!