Asennustiedoston ajaminen ei onnistu Windowsissa

Tähän ongelmaan voi olla tyypillisesti kaksi eri syytä:

• Aggressiivinen virustorjuntaohjelmisto
  • Vahingoittunut osittainen lataus Väliaikaiset Internet-tiedostot -kansiossa

TÄRKEÄÄ: Jos selaimesi on muokattu kirjautumaan automaattisesti sisään tietyille sivustoille (esim. sähköposti, verkkokaupat, foorumit jne.), haluat ehkä varmistaa, että valittuna on vain väliaikaisten tiedostojen (välimuistin) poistaminen, kun suoritat nämä vaiheet.

Kattava luettelo erilaisten verkkoselaimien vaiheista löytyy Wikihow-sivustolta.

Kun Wikihow-sivuston vaiheet on suoritettu, poista kaikki tiedoston PokerStarsInstallEU.exe lataukset noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Klikkaa näppäimistösi Windows-näppäintä.
  2. Kirjoita cmd (ilman lainausmerkkejä).
  3. Klikkaa Enter.
  4. Syötä seuraava komennot (klikkaa Enter jokaisen rivin jälkeen):
  5. CD \
  6. DEL /S PokerStarsInstallEU.exe

Ota lopuksi virustorjuntaohjelmistosi väliaikaisesti pois käytöstä. Ohjelmistomme lataaminen on turvallista, vaikka virustorjuntaohjelmistosi on väliaikaisesti pois käytöstä.

Kokeile ladata ja asentaa ohjelmisto uudelleen. Kun ohjelmisto on asennettu, ota virustorjuntaohjelmistosi takaisin käyttöön.