Yhteys epäonnistui Windowsilla: Virhe -2/83

Saamasi virhekoodi aiheutuu yleensä tietokoneellesi asennetusta proxy-palvelimesta tai turvallisuusohjelmistosta, joka estää portin 80 käytön. Päivitys vaatii tämän portin käyttöä.

Korjaa ongelma noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja käytä virta pois kaikista verkkolaitteistasi (esim. modeemi, reititin tms.).
  2. Kun tietokoneesi on käynnistynyt uudelleen, vahvista internetyhteyden toimivuus.
  3. Avaa ohjelma uudestaan.

Jos tämä ei auta, sinun täytyy muokata palomuurisi asetuksia.

Jos ongelmat jatkuvat näiden muutosten tekemisen jälkeen, kerro meille seuraavat tiedot:

1. Oletko muodostanut yhteyden proxy-palvelimen tai VPN:n kautta (jos olet, kerro mahdollisimman paljon lisätietoja)?
  2. Ilmoita käyttämäsi turvallisuusohjelmiston nimi ja versio
  3. Yhteytesi tyyppi (esim. soittosarja, kaapeli, DSL tai satelliitti).
  4. Internetpalveluntarjoajasi (yritys, joka tarjoaa internetyhteytesi).
  5. Ohjelmistomme lokitiedostot