Yhteys epäonnistui Windowsilla: Error -2/83

Saamasi virhekoodi aiheutuu yleensä tietokoneellesi asennetusta proxy-palvelimesta tai turvallisuusohjelmistosta, joka estää portin 80 käytön. Päivitys vaatii tämän portin käyttöä.

Korjaa ongelma seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja käytä virta pois kaikista verkkolaitteistasi (esim. modeemi, reititin tms.).
  2. Kun tietokoneesi on käynnistynyt uudelleen, vahvista internetyhteyden toimivuus.
  3. Avaa ohjelma uudestaan.

Jos tämä ei onnistu, sinun täytyy määritellä palomuurisi. Tapahtuma on kaikissa suurin piirtein sama, mutta jokaisen palomuurin sijainti on eri:

1. Avaa palomuuri (tuplaklikkaa palomuurin ikonia Windows-järjestelmän kellon vieressä tai hae se Aloita-valikosta).
  2. Klikkaa välilehteä Ohjelmat (tai hae ohjelmalista palomuurisi ohjauspaneelista).
  3. Ohjelmalistasta saattaa löytyä muutamia rivejä:

PokerStars

Tiedot
  • PokerStars.exe
  • PokerStarsUpdate.exe
  • PokerStarsCommunicate.exe
  • PokerstarsBr.exe
  • PokerStarsComp.exe (vain .FI)
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Full Tilt

Tiedot
  • FullTilt.exe
  • FullTiltUpdate.exe
  • FullTiltOnlineUpdate.exe
  • FullTiltCommunicate.exe
  • FullTiltBr.exe
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Muuta näiden kaikki luvat muotoon Salli kaikki tai sitä vastaavaan rajoittamattomaan käyttöön. Sulje palomuuri ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Jos kohtaat yhä vaikeuksia sivuston käyttämisessä näiden muutosten tekemisen jälkeen, ilmoita meille yritätkö ottaa yhteyttä proxy-palvelimen tai VPN:n kautta.

Lähetä meille lisäksi seuraavat tiedot:

1. Käyttämäsi turvallisuusohjelmiston nimi ja versio
  2. Yhteytesi tyyppi (esim. soittosarja, kaapeli, DSL, satelliitti tms.)
  3. Internetpalveluntarjoajasi (yritys, joka tarjoaa internetyhteytesi)
  4. Ohjelmistomme lokitiedostot

Löydät nämä tiedostot tietokoneeltasi alla olevien vaiheiden avulla:

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10:

Tiedot
  1. Paina Windows-näppäin + R (samaan aikaan).
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:

%USERPROFILE%\AppData\Local

3. Etsi ja avaa ohjelmistosi kansio.
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät ".log.0" tai ".log.1".
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.

Windows XP:

Tiedot
  1. Tuplaklikkaa Oma tietokone työpöydältäsi tai käynnistysvalikosta.
  2. Tuplaklikkaa C:-asemaa tarkastellaksesi kiintolevyäsi.
  3. Tuplaklikkaa kansiota Ohjelmatiedostot.
  4. Vieritä alas ja tuplaklikkaa ohjelmistomme kansiota.
  5. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät ".log.0" tai ".log.1".
  6. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.

Lokitiedostot ja tiedot voi välittää meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Löydät linkin lomakkeeseen työpöytäohjelmistomme Apua-valikosta tai sivustolta kohdasta Ota meihin yhteyttä.