Hae ohjeita

Syötä avainsana tai lyhyt lause kysymykseesi liittyen alla olevaan ruutuun, ja tukijärjestelmämme palauttaa asiaan liittyvät artikkelit.

Hae

Sähköpostiosoitteen muuttaminen

Voit päivittää sähköpostiosoitteesi kirjautumalla Stars-tilillesi ja seuraamalla näitä ohjeita:

Työpöytäohjelmisto:

  1. Klikkaa Asetukset.
  2. Valitse Tilin tiedot.
  3. Klikkaa Sähköposti.
  4. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi.
  5. Klikkaa Käytä.

Email address updating steps

Mobiilisovellus:

  1. Valitse Valikko (Android) tai Lisää (iOS).
  2. Valitse Asetukset ja työkalut.
  3. Avaa Tili.
  4. Valitse Muuta sähköpostiosoite.
  5. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi.
  6. Klikkaa OK.

Uuteen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään automaattisesti neljänumeroinen vahvistuskoodi. Kun sinulla on tämä koodi, palaa tilisi osioon, jossa muutit sähköpostiosoitteesi ja valitse Vahvista sähköpostiosoitteesi.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit