Lähetä vahvistusasiakirjat

Lähetä asiakirjasi meille noudattamalla alla olevia ohjeita:

Mobiili:

1. Kirjaudu Stars-tilillesi.
  2. Täppää painiketta Valikko (Android) tai Lisää (iOS).
  3. Valitse Asetukset ja työkalut.
  4. Asiakaspalvelu
  5. Ota yhteyttä asiakaspalveluun
  6. Valitse kategoria – Tilin turvallisuus ja vahvistus ja alakategoria – Lataa asiakirjoja.
  7. Liitä asiakirjasi.
  8. Valitse Tilin vahvistus otsikkoon.
  9. Klikkaa Lähetä.

Tietokone:

1. Kirjaudu Stars-tilillesi.
  2. Avaa valikko Apua.
  3. Valitse Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja Avaa asiakaspalvelun yhteydenottokaavake.
  4. Valitse avautuvasta ponnahdusikkunasta kategoria – Tilin turvallisuus ja vahvistus ja alakategoria – Lataa asiakirjoja.
  5. Liitä asiakirjasi.
  6. Valitse Tilin vahvistus otsikkoon.
  7. Klikkaa Lähetä.