Yhteyskatkot Windowsissa pelaamisen aikana

Jos yhteytesi on huono vain sivustollamme tai kyseessä on kauan kestänyt toistuva yhteysongelma, on mahdollista, että se johtuu yhteyden vakausongelmasta, joka ei ilmene muilla sivustoilla tai sovelluksissa. Tarjoamme mielellämme apua ongelman etsimisessä ja ratkaisemisessa ja tarvitsemme hieman tietoja järjestelmästäsi ja yhteydestäsi.

• Käyttöjärjestelmä (esim. Windows XP, Vista, 10 tms.)
  • Tietokoneesi suoritin (esim. Pentium 4, 2,4 GHz tms.)
  • RAM-muisti (esim. 512 MB, 1 GB, 2 GB tms.)
  • Yhteytesi tyyppi (esim. soittosarja, kaapeli, DSL, satelliitti tms.)
  • Internetpalveluntarjoajasi (yritys, joka tarjoaa internetyhteytesi)
  • Reitittimesi/modeemisi (esim. Dlink DI-624, Linksys WRTG54GS tms.)

Tarvitsemme myös peliohjelmistomme lokitiedostot ja Verkon tila -raportin. Aja Verko tila -raportti, kun menetät yhteyden sivustoon.

Lähettääksesi meille Verkon tila -raportin Windows XP:tä myöhemmissä versioissa suorita ohjelmistomme Järjestelmänvalvojana (jos sinulla on XP, jätä väliin alla oleva vaihe 1), että ohjelmisto voi tallentaa Verkon tila -raportin. Tehdäksesi tämän sinun täytyy klikata pokeriohjelmiston pikakuvaketta työpöydällä hiiren oikealla näppäimellä ja valita Suorita järjestelmänvalvojana. Jos et näe tätä valintaa, Windows-tilisi ei ole järjestelmänvalvojatili. Tällöin tarvitset järjestelmänvalvojan kirjautumaan tietokoneelle puolestasi.

Kun ohjelmisto on latautunut:

1. Klikkaa Apua.
  2. Valitse Näytä nettiyhteyden tila.
  3. Seuraavassa ikkunassa klikkaa Report-painiketta. Raportti tallennetaan ohjelmistomme asetuskansioon.

Lähettääksesi tämän raportin ja lokitiedostot:

1. Avaa pääaula
  2. Avaa Apua.
  3. Valitse Avaa Asetukset-kansio.
  4. Etsi tiedosto NetworkStatusReport.log, NetworkStatusReport tai NetworkStatus.txt ja kopioi ja liitä se työpöydällesi.
  5. Avaa jälleen pääaula.
  6. Valitse Apua ja Lokitiedostot.
  7. Valitse ZIPPAA JA TALLENNA.
  8. Tallenna tiedosto työpöydällesi (voit joutua navigoimaan työpöydälle, koska oletussijainti on ohjelmistomme asetuskansio).

Valitse Verkon tila -raportti ja työpöydälläsi oleva ZIP-tiedosto ja lähetä ne meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Löydät linkin lomakkeeseen ohjelmistomme Apua-valikosta tai sivustolta kohdasta Ota meihin yhteyttä.