Windows-virhe: "Ohjelmiston alustus epäonnistui" – DirectX-pyyntö

Jotta voimme auttaa, lähetä meille DirectX-diagnostiikkaraportti. Sen avulla näemme onko järjestelmäsi ja ohjelmistomme välillä konfigurointiristiriitoja.

Saat raportin seuraamalla näitä ohjeita:

1. Paina näppäimistössäsi: Windows + R samaan aikaan.
  2. Kirjoita kenttään Avaa tai Aja teksti dxdiag ja paina ENTER.
  3. Klikkaa OK.
  4. Kun DirectX-diagnostiikkaraportin teko on päättynyt, klikkaa Tallenna kaikki tiedot....
  5. Tallenna tiedosto työpöydällesi.

Raportin voi välittää meille Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Löydät linkin lomakkeeseen työpöytäohjelmistomme Apua-valikosta tai sivustolta kohdasta Ota meihin yhteyttä.