Skrill: Talletusohjeet (tietokone)

Jos sinulla ei ole vielä Skrill-tiliä, vieraile Skrill-sivustolla tai valitse linkki Avaa tili Skrill-talletusnäkymässä.

Jos sinulla on jo Skrill-tili, seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Kassa, valitse haluamasi valuuttatili ja valitse Tee talletus.
  2. Valitse Skrill, tarkasta talletusrajasi ja klikkaa Talleta.
  3. Syötä Skrill-tiliisi rekisteröity sähköpostiosoitteesi, haluamasi talletussumma ja bonuskoodi (mikäli saatavilla).
  4. Klikkaa Lähetä.
  5. Kun sinut uudelleenohjataan Skrill-sivustolle, kirjaudu tilillesi.
  6. Valitse haluamasi maksumenetelmä ja klikkaa Confirm.
  7. Kun olet saanut vahvistuksen, klikkaa Confirm uudelleen.
  8. Valitse Return to Merchant ja sulje ikkuna.

Sinulla on 10 minuuttia aikaa suorittaa siirto. Jos siirtosi aika loppuu, varat palautetaan Skrill-tilillesi ja sinun täytyy aloittaa uudelleen noudattamalla yllä olevia ohjeita.