PayPal: Talletusohjeet (työpöytäkone)

Talleta Paypalilla seuraamalla näitä ohjeita:

• Kirjaudu Stars-tilillesi ja klikkaa Kassa.
  • Valitse haluamasi valuuttatili ja klikkaa Tee talletus.
  • Valitse PayPal, tarkasta talletusrajasi ja klikkaa Talleta.
  • Syötä talletettava summa ja mahdollinen bonuskoodi. Klikkaa Lähetä.
  • Seuraa PayPalin näyttämiä ohjeita vahvistaaksesi maksun .
  • Suorita tapahtuma loppuun klikkaamalla Jatka.

Varat lisätään Stars-tilillesi välittömästi.

Jos olet kiinnostunut tämän talletuskeinon käyttämisestä, mutta sinulla ei ole tiliä, voit luoda sen sivustolla www.paypal.com. Stars-tilisi PayPal-talletuksista ei veloiteta maksua, mutta olet vastuussa mahdollisista PayPalin veloittamista maksuista.