Kortit: Talletusohjeet (VISA / entropay / Mastercard / Maestro / QIWI VISA)

Vahvista onko tämä maksumenetelmä saatavilla maassasi kirjautumalla sisään Stars-tilillesi ja avaamalla kassa.

Seuraa näitä ohjeita tallettaaksesi luotto- tai debit-kortillasi:

1. Kirjaudu Stars-tilillesi ja avaa kassa.
  2. Valitse välilehdellä Talleta Lisää maksumenetelmiä nähdäksesi kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot.
  3. Valitse käytettävä korttityyppi.
  4. Valitse oletusvaluutta (jos mahdollista).
  5. Valitse yksi ehdotetuista talletussummista tai syötä eri summa Muu-kentässä.
  6. Syötä talletusbonuskoodi (jos saatavilla).
  7. Valitse painike Talleta.
  8. Syötä pyydetyt korttitiedot:
    • Korttinumero (16 numeroa ilman välilyöntejä)
    • Vanhentumispäivä (kuukausi/vuosi)
    • Kolmenumeroinen kortin vahvistusnumero (kortin takana)
  9. Jatka valitsemalla vihreä nuoli.
  10. Valitse seuraavassa näkymässä vahvistusmenetelmä:
    • Mastercard SecureCode
    • Verified by VISA -salasana / kertakäyttöinen salasana
  11. Tarkasta tapahtuman tiedot ja lähetä pyyntösi.

Varat lisätään välittömästi.