Kortit: Verified by Visa

Verified by Visa on teknologia, joka parantaa turvallisuutta verkon korttitapahtumissa ja ehkäisee petoksen mahdollisuutta käyttämällä ylimääräistä salasanaa, joka vahvistaa ostosta tekevän käyttäjän olevan oikea kortinhaltija.

Rekisteröityminen tehdään kerran kortin myöntäjän pankin sivustolla. Muussa tapauksessa sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi ja valitsemaan salasana heti sen jälkeen, kun syötät korttitietosi kauppiaan sivustolle. Käytät sen jälkeen samaa salasanaa vahvistaaksesi kaikki seuraavat verkkotapahtumat.

Tämä tieto siirretään turvallisesti sinun ja pankkisi välillä. Me emme pääse käsiksi näihin tietoihin.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä pankkiisi tai vieraile Visa-sivustolla.