Haastetarjouksiin ilmoittautuminen

Joihinkin erikoistarjouksiin täytyy ilmoittautua ennen kuin niihin voi osallistua. Kun tämä on vaatimuksena, saat siitä tietoa sähköpostitse, nettisivuiltamme tai ponnahdusviesteissä.

Voit ilmoittautua kyseisiin tarjouksiin seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa osio Haasteet tililläsi.
  2. Valitse Avaa haasteessa, johon haluat osallistua.
  3. Valitse Aloita ilmoittautuaksesi.

Muista tehdä tämä aina ennen kuin aloitat, jotta etenemisesi lasketaan haasteen suoritukseen.

Haasteet-ikkunan löydät käyttämälläsi laitteella seuraavasti:

• Pöytäkone/läppäri: Kirjaudu ohjelmistoon ja klikkaa Haasteet-kuvaketta oikealla olevasta valikosta.
  • iOS-laitteet: Kirjaudu mobiilisovellukseen ja valitse valikko Lisää näyttösi alareunassa. Valitse valikosta Haasteet.
  • Android-laitteet: Kirjaudu mobiilisovellukseen ja avaa Android-laitteesi lisävalikko. Valitse valikosta Haasteet.

Haasteet-osiosta löydät myös jokaisen haasteen tarkat vaatimukset sekä tietoa palkinnoista ja muita yksityiskohtia.