Usean valuutan muunnosominaisuus

Usean valuutan muutosominaisuudellamme pelaajat voivat automaattisesti suorittaa valuuttamuunnoksia.

Pelaajien täytyy käyttää tätä valintaa, jos he haluavat pelata muussa kuin oletusvaluutassa.

Työpöytäohjelmisto

1. Asetukset
  2. Yleiset
  3. Usea valuutta
  4. Muunna valuutat automaattisesti ilman vahvistusta.

Usean valuutan muunnos

Mobiilisovellus

1. Lisää/Valikko
  2. Asetukset ja työkalut
  3. Muunna valuutat automaattisesti

Web-sovellus

1. Tili
  2. Asetukset
  3. Usea valuutta
  4. Muunna valuutat automaattisesti ilman vahvistusta

Kun käyttäjät ovat aukaisseet usean valuutan ikkunan, heille näytetään seuraavat vaihtoehdot:

• Osallistuessa peliin tai asettaessa panosta: Varat muunnetaan automaattisesti muista valuutoista ilman hyväksymispyyntöä mikäli heillä ei ole riittävästi varoja oletusvaluuttasaldossaan.
  • Poistuessa pelistä tai panoksen ratkettua: Varat, jotka tulevat pelistä poistumisen/rekisteröitymisen peruuttamisen johdosta, voitot, palkinnot ja ratkaistut panokset lisätään tileille heidän oletusvaluutassaan.

Jos he valitsevat ensimmäisenä mainitun vaihtoehdon, se johtaa keskeyttämättömään pelikokemukseen.