Ongelmia ohjelmiston lataamisessa (Windows tai Mac)

Jos et pysty lataamaan ohjelmistoamme, kokeile seuraavaa:

• Käytä toista nettiselainta (Firefox, Internet Explorer, Chrome, Safari jne.) ja kokeile asennustiedoston lataamista.
  • Puhdista välimuisti ja väliaikaiset internet-tiedostot. Ohjeet löytyvät tästä WikiHow-artikkelista.
  • Sulje latausohjelmistosi (jos käytät sellaista) ja kokeile uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, ota meihin yhteyttä Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeen avulla. Linkki lomakkeeseen löytyy valikosta Apua työpöytäohjelmistostamme tai sivustoltamme kohdasta Ota meihin yhteyttä tai mobiilisovelluksestamme avaamalla Asetukset ja työkalut ja Asiakaspalvelu.