Android-mobiilisovelluksen yhteysongelmat

Suosittelemme seuraamaan alla olevia vaiheita Android-laitteesi yhteysongelmien korjaamisessa:

Internetyhteys

Tarkasta, että internetyhteytesi toimii, hakemalla näyttösi yläosassa olevan mobiilidatayhteyskuvakkeen. Android-laitteesi näyttää Wi-FI-kuvakkeen tai yhden mobiilidatayhteyskuvakkeista. Jos käytät Wi-Fi:ä, mobiilidatayhteyskuvaketta ei näytetä, ellet laita Wi-Fi:ä pois päältä.

Käynnistä uudelleen

Seuraava vaihe on käynnistää Android-laitteesi uudelleen käyttämällä sen virta pois.

Tarkasta päivitykset

Jos yhteysongelma jatkuu uudelleenkäynnistyksen jälkeen, tarkasta käytätkö sovelluksen uusinta versiota, valitsemalla:

1. Asetukset
  2. Sovellukset
  3. Kaikki ja hae ohjelmistomme

Asenna sovelluksemme uudelleen

Mikäli mikään yllä olevista ei auta, poista sovellus laitteeltasi. Seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Asetukset.
  2. Sovellukset
  3. Kaikki
  4. Valitse ohjelmistomme.
  5. Täppää Poista asennus -painiketta.
  6. Lataa mobiilisovellus uudestaan nettisivustoltamme.
  7. Asenna ohjelmistomme.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Lopuksi, jos ongelma jatkuu, lähetä meille tarkka raportti yhteysongelmastasi. Liitä mukaan:

• Virheviesti
  • Älypuhelimen/tabletin malli
  • Android-versio