Windows-ohjelmistomme uudelleenasennuksen suorittaminen

Käyttäjätiedostojen varmuuskopiointi

Tiedot

Suosittelemme kopioimaan Asetukset-kansiosta tiedostot user.ini (asetuksesi) sekä notes.user.xml (jossa "user" on Stars-tunnuksesi) aina kun poistat ohjelmistomme asennuksen. Toimi seuraavasti:

1. Avaa ohjelmistomme (jos mahdollista).
  2. Klikkaa Apua (klikkaa ensin Lisää, jos se ei ole näkyvissä).
  3. Klikkaa Avaa Asetukset-kansio.
  4. Hae nämä kaksi tiedostoa, ja kopioi ne turvalliseen väliaikaiseen paikkaan.

Jos et pysty aukaisemaan ohjelmistoamme, sinun täytyy itse hakea kyseiset tiedostot asetukset-kansiosta:

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10

1. Paina Windows-näppäin + R (samaan aikaan).
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:

%USERPROFILE%\AppData\Local

3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Hae tiedostot user.ini tai user ja notes.user.xml.
  5. Kopioi tiedostot turvalliseen väliaikaiseen sijaintiin (työpöytä on hyvä valinta).

Windows XP

1. Tuplaklikkaa Oma tietokone työpöydältäsi tai käynnistysvalikosta.
  2. Tuplaklikkaa C:-asemaa tarkastellaksesi kiintolevyäsi.
  3. Tuplaklikkaa kansiota Ohjelmatiedostot.
  4. Vieritä alas ja tuplaklikkaa ohjelmistomme kansiota.
  5. Hae tiedostot user.ini tai user ja notes.user.xml.
  6. Kopioi tiedostot turvalliseen väliaikaiseen sijaintiin (työpöytä on hyvä valinta).

Kun olet kopioinut kyseiset tiedostot, poista ohjelmistomme asennus tietokoneeltasi:

Poista ohjelmistomme asennus

Tiedot

Windows 10

1. Käynnistä
  2. Asetukset
  3. Järjestelmä
  4. Sovellukset ja ominaisuudet
  5. Hae hakutoiminnon avulla ohjelmistomme tai vieritä luetteloa alas.
  6. Valitse ohjelmistomme ja klikkaa painiketta Poista asennus.

Windows 8

1. Asetukset
  2. Hallintapaneeli
  3. Ohjelmat ja toiminnot
  4. Poista kaikki ohjelmistomme osien asennukset.

Windows Vista ja Windows 7

1. Hallintapaneeli
  2. Ohjelmat
  3. Poista ohjelman asennus
  4. Poista kaikki ohjelmistomme osat

Windows XP

1. Hallintapaneeli
  2. Lisää ja poista ohjelmia
  3. Poista kaikki ohjelmistomme osat.

Poista ohjelmatiedostot

Tiedot

Kun asennuksen poistaminen on päättynyt, poista kaikki ohjelmatiedostot asennuskansiosta (oletuskansio sijaitsee osoitteessa C:\Program Files).

Sinun täytyy myös poistaa asetustiedostot. Löydät nämä tiedostot seuraamalla tämän artikkelin alussa olevia ohjeita asetukset-kansion avaamiseen. Kun olet löytänyt kansion, poista kaikki kansiossa olevat tiedostot.

Käyttäjän ja ohjelmiston luvat

Tiedot

Varmista kaikkien tiedostojen poiston yhteydessä, että olet kirjautunut Windows-tilille, jolla on ylläpitäjän oikeudet.

Windows Vista, 7, 8 ja 10 (jätä väliin, jos sinulla on XP)

Varmista, että UAC on päällä. Ohjelmistomme ei toimi kunnolla, jos se ei ole päällä. Toimi seuraavasti:

1. Paina Käynnistä-painiketta.
  2. Kirjoita UAC.
  3. Klikkaa Muuta käyttäjätilin hallinta-asetuksia.
  4. Varmista, että liukusäädin on toiseksi ylimmässä kohdassa Oletus.
  5. Kun tämä on tehty, klikkaa OK ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.

Lataa peliohjelmistomme

Tiedot

Lataa ja asenna ohjelmistomme nettisivuiltamme.

Windows Vista, 7, 8 ja 10 (jätä väliin, jos sinulla on XP)

Asenna ohjelmisto oletuskansioon C:\Program Files\...\ ja käynnistä ohjelma uudelleen. Jos haluat hiljentää UAC:n ilman sen pois päältä laittamista, tarjolla on kolmannen osapuolen ohjelmia, jotka pystyvät tekemään sen. Löydät nämä työkalut googlaamalla "UAC silent mode".

Windows XP

Jos käytät XP Home Editionia, kokeile ohjelmistomme asennusta jaettujen tiedostojen kansioon. XP Professional -versiossa sinun täytyy joko käyttää jaettujen tiedostojen ratkaisua tai muuttaa tiedoston lupia suoraan. Voit tehdä nämä muutokset, kun olet kirjautunut sisään XP-tilille, jolla on ylläpitäjän oikeudet.

Tiedostojen palautus

Tiedot

Muista palauttaa nämä kaksi tallennettua tiedostoa uudelleenasennuksen jälkeen. Toimi seuraavasti:

1. Avaa valikko Apua.
  2. Valitse Avaa Asetukset-kansio.
  3. Klikkaa painiketta Avaa Asetukset-kansio.
  4. Sulje ohjelmistomme ja kopioi tiedostot takaisin kansioon.

Jos sinulta kysytään tiedostojen ylikirjoituksesta, hyväksy ylikirjoitus.