Yhteyden muodostaminen ei onnistu tietokoneella

Palauta ohjelmistomme yhteys noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Käynnistä tietokoneesi ja siihen yhteydessä olevat verkkolaitteet uudelleen (esim. modeemi, reititin, tukiasema).
  2. Kun tietokoneesi on käynnistynyt uudelleen, vahvista, että nettiyhteytesi on toiminnassa ja avaa ohjelmistomme. Jos vika ei ole korjaantunut...
  3. Tarkista, että järjestelmäsi päivämäärä ja kellonaika (tehtäväpalkissa) on asetettu oikein.
  4. Jos olet asentanut palomuurin tai vastaavan ohjelman, varmista, että se on asetettu sallimaan peliohjelmiston pääsy internetiin.

Jos yhteysongelma jatkuu näistä korjauksista huolimatta, lähetä meille seuraavat tiedot:

• Saamasi tarkka virheviesti (ruutukaappaus käy myös)
  • Tietokoneellesi mahdollisesti asennettu palomuuri tai turvallisuusohjelmisto (esim. Norton, Panda, Avast, AVG)
  • Ohjelmistomme lokitiedostot

Katso alta ohjeet näiden tiedostojen löytämiseen tietokoneeltasi:

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ja Windows 10

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Paina Windows-näppäin + R (samaan aikaan).
  2. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:
    %USERPROFILE%\AppData\Local
  3. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  4. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  5. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.

Windows XP

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Tuplaklikkaa Oma tietokone työpöydältä tai Käynnistä-valikosta.
  2. Tuplaklikkaa C:-asemaa tarkastellaksesi kiintolevyäsi.
  3. Tuplaklikkaa kansiota Ohjelmatiedostot.
  4. Vieritä alas ja tuplaklikkaa ohjelmistomme kansiota.
  5. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  6. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.

Mac OS X

Yksityiskohtaiset tiedot
  1. Avaa Finder ja klikkaa ylhäällä olevasta valikosta Avaa.
  2. Valitse Avaa kansio...
  3. Syötä tai kopioi ja liitä alla olevat tiedot kenttään ja paina Enter:
    ~/Library/Logs
  4. Etsi ja avaa ohjelmistomme kansio.
  5. Etsi kaikki tiedostot, jotka päättyvät .log.0 tai .log.1.
  6. Vedä nämä tiedostot työpöydälle, että löydät ne helposti.

Voit lähettää tiedot ja lokitiedostot Asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Linkki lomakkeeseen löytyy valikosta Apua työpöytäohjelmistostamme tai sivustoltamme kohdasta Ota meihin yhteyttä tai mobiilisovelluksestamme avaamalla Asetukset ja työkalut ja Asiakaspalvelu.