Ilmoitus: Suuri määrä pyyntöjä (klikkaa/täppää tästä lisätietoja)

Yhteysongelmat (työpöytäkone)

Seuraavien helppojen ohjeiden noudattamisen pitäisi auttaa palauttamaan yhteys ohjelmistoomme.

Käynnistä uudelleen ja ota yhteys uudelleen

Aina aluksi on parasta käynnistää tietokoneesi uudelleen ja kytkeä kaikki yhdistetyt verkkolaitteet (esim. modeemi, reititin tms.) pois päältä ja takaisin päälle.

Kun tietokoneesi on käynnistynyt uudelleen, vahvista internetyhteyden toimivuus ja avaa ohjelmistomme uudestaan.

Lisätarkastukset

Jos vika ei korjaannu, tarkasta, että järjestelmäsi päivämäärä ja kellonaika (tehtäväpalkissa) on asetettu oikein.

Jos sinulla on asennettuna palomuuri tai vastaava ohjelmisto, varmista, että se on asetettu sallimaan ohjelmistomme pääsy internetiin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Jos ongelma säilyy näiden ohjeiden noudattamisen jälkeen, lähetä alla olevat tiedot meille asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeen kautta, niin katsomme mitä voimme tehdä:

• Saamasi virheilmoitus (kuvakaappaus auttaa).
  • Tietokoneellesi asennettu palomuuri tai tietoturvaohjelmisto (esim. Norton, Panda, Avast, AVG).
  • Ohjelmistomme lokitiedostot

Löydät linkin siihen seuraavasti:

Apua → Ota yhteyttä asiakaspalveluun