Tilin avaaminen

Tilin avaaminen:

1. Mene sivustollemme.
  2. Klikkaa lataa PokerStars.
  3. Sinua pyydetään tallentamaan ohjelmistomme asennustiedosto.
  4. Tallenna ja aja tiedosto, niin kuvakkeemme ilmestyy työpöydällesi asennuksen jälkeen.
  5. Avaa se ja valitse Liity nyt. Sinua pyydetään luomaan käyttäjätunnus ja salasana (valitse käyttäjätunnuksesi huolellisesti, sillä sitä käytetään tunnistamaan sinut pokeripöydissä, eikä sitä voi muuttaa).
  6. Viimeistele toimenpide syöttämällä sähköpostiosoitteesi, asuinmaasi sekä suosittelija ja vahvista, että täytät kyseisen lisenssin vähimmäisikävaatimuksen.

Kun uusi tilisi on luotu, saat 35 000 leikkirahapelimerkkiä täysin ilmaiseksi. Pelimerkeillä ei ole rahallista arvoa. Olet nyt valmis pelaamaan pöydissä.