Stars-tilin avaaminen

Stars-tilin avaaminen:

1. Mene nettisivustollemme.
  2. Valitse Lataa ja pelaa nyt.
  3. Sinua pyydetään tallentamaan ohjelmistomme asennustiedosto.
  4. Tallenna tiedosto, aja se ja ikonimme ilmestyy työpöydällesi asennuksen jälkeen.
  5. Avaa se ja näet vaihtoehdon Stars-tunnuksesi ja salasanan luomiseen (valitse Stars-tunnuksesi huolellisesti. Sitä käytetään sinun tunnistamiseen pokeripöydissä eikä sitä voi muuttaa).
  6. Päätä tapahtuma syöttämällä sähköpostiosoitteesi, asuinmaasi, referenssilähde ja todistuksesi, että olet yli 18-vuotias.

Kun uusi Stars-tili on luotu, saat 35 000 leikkirahapelimerkkiä täysin ilmaiseksi. Pelimerkeillä ei ole rahallista arvoa. Olet nyt valmis pelaamaan pöydissä.