Hyväksytyt tiedostomuodot

Lähetä asiakirjasi JPEG-kuvatiedostoina. Hyväksymme myös PDF-, TIFF- ja DOC-tiedostot. Lähetä tarvittaessa useita sähköposteja, jotta sähköpostin enimmäiskoko ei ylity.

Helpoin tapa muuttaa kuvasi JPEG-muotoon on käyttää kuvankäsittelyohjelmaa, kuten Microsoft Paintia, joka sisältyy Windowsin perusasennukseen.

Näiden kuuden vaiheen avulla muutat kuvasi Paint-ohjelmassa:

1. Valitse Aloita-valikossa Ohjelmat, Apuohjelmat ja Paint.
  2. Valitse Tiedosto-valikossa Avaa.
  3. Hae kuvatiedostosi ja klikkaa Avaa.
  4. Valitse Tiedosto-valikossa Tallenna nimellä...
  5. Valitse Tallennusmuoto-pudotusvalikossa JPEG.
  6. Tallenna tiedosto työpöydällesi.