Stars-tilin turvallisuus – turvallisuusominaisuudet

Salasanasi turvallisuus suojaa Stars-tiliäsi. Jos saat pidettyä salasanasi salaisena, kukaan muu ei voi kirjautua tilillesi.

Turvaominaisuudet, joita tarjoamme Stars-tilisi suojaamiseen, ovat:

• Stars PIN: Tämä on vastaava kuin PIN-koodi, jonka syötät numeronäppäimistöllä raha-automaatilla ja kaupoissa. Sinun täytyy syöttää se joka kerta, kun kirjaudut sisään, sekä myös suorittaessasi tiettyjä toimintoja pelissä, kuten kassaan liittyviä siirtoja.
  • RSA Security Token: RSA Security Token auttaa taistelemaan keyloggereita vastaan, kun tilisi käyttämistä yrittävällä täytyy olla fyysinen RSA Security Token. Tämä tunnetaan kaksinkertaisena varmistuksena – jotain tietämääsi (salasanasi) ja jotain sinulla olevaa (token-laitteesi).

Ne ovat molemmat saatavilla seuraavien valintojen kautta pääaulassa:

1. Asetukset
  2. Tilin tiedot

Tai jos käytät mobiilia:

1. Valikko (Android) tai Lisää (iOS)
  2. Asetukset ja työkalut
  3. Kirjautumisen turvallisuusasetukset