Hae ohjeita

Syötä avainsana tai lyhyt lause kysymykseesi liittyen alla olevaan ruutuun, ja tukijärjestelmämme palauttaa asiaan liittyvät artikkelit.

Hae

Stars-tilin sulkeminen

Stars-tilisi sulkemiseksi pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä ja toimittamaan pyyntösi. 

Huomaa:

  • kun Stars-tilisi on suljettu, se jää yhä järjestelmäämme;
  • tiliä ei voi sulkea uuden tilin luomista varten.

Palaute

Vastasiko tämä artikkeli kysymyksiisi?

Liittyvät ohjeartikkelit